Breaking news

'Feyenoord grijpt definitief mis om aanvaller: Gil gaat voor kans bij Tottenham'

'Feyenoord grijpt definitief mis om aanvaller: Gil gaat voor kans bij Tottenham'

1 februari - 19:42 Laatste update: 19:49
1

Feyenoord lijkt definitief mis te grijpen rond de komst van Bryan Gil. De aanvaller van Tottenham heeft volgens transferexpert zijn keuze gemaakt en blijft bij Tottenham om voor zijn kans te vechten. 

'Begrijp dat Bryan Gil niet van gedachten is veranderd, hij blijft ondanks vele geruchten bij Tottenham', schrijft Romano donderdagavond. De Spanjaard werd al enige tijd in verband gebracht met Feyenoord. De club uit Rotterdam zou de aanvaller graag op huurbasis verwelkomen, maar lijken nu dus definitief mis te grijpen. Volgens Romano zou Gil deze winter niet aan een tijdelijk vertrek bij Spurs gedacht hebben.

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller zou Feyenoord de zinnen hebben gezet op een huurkomst van Gil. De 22-jarige aanvaller werd in de zomer van 2021 voor 25 miljoen euro overgenomen van Sevilla, maar werd de afgelopen seizoenen weer op huurbasis naar Spanje gestuurd. In Noord-Londen kwam Gil amper in actie, maar wil onder Ange Postecoglou blijven vechten om een serieuze kans in het eerste. Dit seizoen staat zijn teller op 217 minuten in tien optredens.