'Feyenoord-target Assignon naar Engeland: nieuwe back op het lijstje'

'Feyenoord-target Assignon naar Engeland: nieuwe back op het lijstje'
1 februari om 11:00
Laatste update: 1 februari om 14:29

Feyenoord kan de komst van Lorenz Assignon vergeten. De rechtsachter die eerder nog graag naar Rotterdam wilde komen gaat naar de Premier League. Burnley gaat naar alle waarschijnlijkheid zichzelf versterken met de back via een huurdeal met optie tot koop. Door het mislopen van Assignon zouden de Rotterdammers kijken naar Jonathan Clauss.

Transfergoeroe Fabrizio Romano weet te melden dat Lorenz Assignon van Stade Rennes naar de Premier League trekt. Eerder werd al bekend dat Feyenoord en de Franse club niet in gesprek meer waren na een torenhoge vraagprijs. Assignon gaat via een huurdeal naar Engeland en Burnley heeft ook een optie tot koop te pakken.

Op hetzelfde moment hebben de Rotterdammers volgens verschillende Franse media alweer verder geschakeld naar een andere back. Jonathan Clauss is het nieuwe target voor op de rechtsachter positie. Foot-sur7 komt met het nieuws naar buiten dat de 31-jarige op het lijstje staat van de Rotterdammers. Echter zou ook Galatasaray interesse hebben, maar door de komst van Serge Aurier lijkt dat probleem te zijn opgelost.