Nieuws

Deze middenvelder traint na lang blessureleed weer mee bij Ajax

Deze middenvelder traint na lang blessureleed weer mee bij Ajax

20 januari - 17:00
1

Sivart Mannsverk heeft zich weer laten zien bij Ajax. De Noor, die afgelopen zomer overkwam van het Noorse Molde FK, raakte afgelopen september geblesseerd, maar kon zaterdag weer voor het eerst sinds lange tijd meetrainen bij de Amsterdammers.

Zaterdag stond voor Ajax de afsluitende training op het programma voor het duel tegen RKC Waalwijk van komende zondag. Op het social media account van de Amsterdammers was te zien dat Mannsverk met de groep meetrainde.

Hoe lang is Mannsverk al geblesseerd?

Mannsverk was lange tijd geen onderdeel van de selectie van trainer John van 't Schip. De Noorse middenvelder raakte in september geblesseerd tijdens zijn debuut voor Ajax. Sinds het duel tegen FC Twente stond hij aan de kant met een voetblessure. Waarschijnlijk maakt Mannsverk tegen RKC nog geen deel uit van de selectie. De verwachting was dat hij al een stuk eerder weer kon aansluiten, in november. Door een terugval duurde dat wat langer.

Anton Gaaei en Silvano Vos keren naar verwachting wel eerder terug in de selectie van de Amsterdammers. Van 't Schip liet op de persconferentie weten dat als alles volgens plan loopt, het tweetal maandagavond minuten kan maken bij Jong Ajax.