Breaking news

'Feyenoord blijft hopen op komst rechtsback, Afrika Cup mogelijk cruciaal in deal'

'Feyenoord blijft hopen op komst rechtsback, Afrika Cup mogelijk cruciaal in deal'

19 januari - 17:07

Feyenoord mag blijven hopen op de komst van Neco Williams. Volgens 1908.nl heeft Nottingham Forest, de huidige werkgever van de rechtsback uit Wales, nog altijd een eerste voorstel van de Rotterdammers in beraad. Daardoor zou de deal nog steeds in leven zijn.

Feyenoord hoopt de 22-jarige Williams voor de rest van het seizoen te huren en daarbij ook een mogelijke koopoptie te bedingen. De Welsh international zou een overstap naar De Kuip wel zien zitten, waardoor Forest het eerste voorstel nog niet direct van tafel veegde. Doordat de jongeling momenteel met veel concurrentie te maken heeft en weinig speelt, wil zijn zaakwaarnemer er naar verluidt ook voor zorgen dat er een geschikte oplossing wordt gevonden.

Een mogelijk knelpunt is daarin dat Forest door de Afrika Cup momenteel niet kan beschikken over twee andere rechtsbacks. Ola Aina en Serge Aurier zijn met respectievelijk Nigeria en Ivoorkust op pad. Daarentegen kan de Premier League-club wel beschikken over Gonzalo Montiel en Richie Laryea. Wanneer Feyenoord de deal spoedig wil afronden, moet het volgens 1908.nl hopen op een snelle uitschakeling van Nigeria en/of Ivoorkust.

In dit artikel kom je meer te weten over de carrière van Williams én wat voor speler hij precies is.