Nieuws

AZ heeft beet en maakt komst Servische middenvelder van Partizan wereldkundig

AZ heeft beet en maakt komst Servische middenvelder van Partizan wereldkundig

17 januari - 11:10 Laatste update: 11:10

AZ heeft met Kristijan Belić zijn tweede winterse versterking officieel aangekondigt. De Servische middenvelder komt over van FK Partizan en tekent een contract tot medio 2028 in het AFAS Stadion. Zo maakt de club bekend via haar officiële kanalen.

Belic zag het levenslicht in het Belgische Sint-Truiden, waar zijn vader Dusan Belic destijds het doel verdedigde. Daarna bracht hij enkele jaren van zijn jeugd door in de jeugdopleidingen van OFK Beograd, West Ham United en Olympiakos. "Ik ben heel erg blij hier te zijn", vertelt de kersverse aanwinst die met rugnummer veertien zal gaan spelen. "Toen ik het stadion zag, was ik sprakeloos. Het is geweldig. Nadat we in december de winterstop ingingen in Servië begonnen de gesprekken met AZ. Het is een geweldige club voor de volgende stap in mijn carrière en ik hoop hier iets moois neer te kunnen zetten. Het stadion is mooi en de fans zijn ook geweldig," besluit de middenvelder.

Ook Directeur Voetbalzaken Max Huiberts is erg te spreken over de nieuwste aanwinst van AZ. "Na het vertrek van Djordje Mihailovic en de verhuur van Kenzo Goudmijn wilden we dat plekje in de selectie graag opvullen met een middenvelder waar we al even naar op zoek zijn. Kristijan past in dat profiel. Hij is pas 22 jaar, maar heeft wel een verleden waar hij al het een en ander aan ervaring heeft opgedaan," zo besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!