Transfernieuws

'Tweede versterking richting Feyenoord, zeventienjarige Zweed krijgt groen licht'

'Tweede versterking richting Feyenoord, zeventienjarige Zweed krijgt groen licht'

15 januari - 10:24

Feyenoord is het eens geworden met Djurgarden IF over de transfer van Isak Alemayehu Mulugeta, melden Expressen en 1908.nl. De zeventienjarige Zweed is onderweg naar Nederland en lijkt spoedig bij de Rotterdammers te tekenen. 

Bosse Andersson van Djurgården liet eerder in januari al weten dat de overstap dichtbij was, maar nu lijkt het er echt op dat Feyenoord de tiener opnieuw in de armen kan sluiten. Mulugeta was in 2022 al op proef in Rotterdam en destijds liet de speler een sterke indruk achter. De middenvelder kan ook terecht op de rechtsbuitenpositie en zou een aanwinst voor de toekomst zijn bij Feyenoord.

Mulugeta trainde de afgelopen week al niet mee met zijn club. Anderson bevestigt tegenover Expressen dat de tiener af mag reizen naar Rotterdam. Het is in de lijn der verwachting dat Feyenoord de overstap binnenkort officieel zal maken. Het zal gaan om een huurdeal met een koopoptie. "Als het geen weekenden en nieuwjaar waren geweest, dan was hij er misschien al geweest. Nu is dat nog niet het geval", stelde Anderson nog vorige week.