Transfernieuws

Daily Mail: 'Al Ettifaq laat Henderson niet vertrekken, Ajax-deal van de baan'

Daily Mail: 'Al Ettifaq laat Henderson niet vertrekken, Ajax-deal van de baan'

14 januari - 23:49 Laatste update: 15 januari - 00:03
1

De terugkeer van Jordan Henderson naar Europa lijkt er niet te komen, zo weet The Daily Mail zondagavond te melden. Het Britse medium schrijft dat Al Ettifaq niet mee wil werken aan een tijdelijk vertrek van de Engelsman, waardoor een mogelijke overstap naar Ajax of Juventus van de baan is.

'Jordan Henderson blijft de rest van het seizoen in Saoedi-Arabië omdat Al Ettifaq niet overweegt om hem in januari te laten vertrekken', schrijft het medium. Eerder op de dag gaf Ajax-trainer John van 't Schip nog aan dat de Amsterdammers inderdaad werk wilde maken van de komst van Henderson, die volgens diverse binnenlandse media zelf al akkoord was met een overstap naar de Eredivisie.

Het medium meldt dat Al Ettifaq binnenkort met Henderson aan tafel gaat om te spreken met middenvelder over de ontwikkelingen van afgelopen week. Naast Ajax zou namelijk ook Juventus interesse hebben om de middenvelder over te nemen. De club zou dan duidelijk maken aan Henderson dat zij deze winter geen zaken zalen gaan doen met geïnteresseerde clubs. 'Het idee dat Al Ettifaq Henderson zomaar zou laten vertrekken was nooit realistisch. Ze hebben geen interesse om zaken te doen, nu niet en in verder in januari ook niet', valt er te lezen.