Breaking news

'Ajax lijkt achter het net te gaan vissen: Henderson hard op weg naar Italië'

'Ajax lijkt achter het net te gaan vissen: Henderson hard op weg naar Italië'

13 januari - 12:38 Laatste update: 12:45
1

Jordan Henderson heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Juventus, meldt de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà. Ajax heeft de Engelsman ook op de korrel, maar lijkt dus achter het net te gaan vissen.

Ajax hoopt deze winter Henderson over te nemen van Al Ettifaq. Volgens onder meer Fabrizio Romano zijn de Amsterdammers dicht bij zijn komst, maar nu Juventus in de race is, lijkt het verhaal anders af te gaan lopen. Henderson zou graag naar Turijn vertrekken en de Italianen zijn ook bereid om fors dieper in de buidel te tasten. Pedullà stelt dat men in Turijn nu dicht bij zijn komst is. Henderson komt op huurbasis voor anderhalf jaar over met de voorwaarden dat de huur in juni kan worden stopgezet.

In Saudi-Arabië verdient Henderson momenteel een vorstelijk salaris, maar geld maakt blijkbaar niet gelukkig. Al Ettifaq neemt genoeg met geen huursom, maar wil wel dat Juventus een flink deel van zijn salaris over neemt om de huur te realiseren. Ajax blijft op de achtergrond nog altijd hopen op de komst van de Engelse routinier.