Transfernieuws

'Pech voor Feyenoord: Gil denkt niet aan vertrek bij Spurs door kansen in eerste'

'Pech voor Feyenoord: Gil denkt niet aan vertrek bij Spurs door kansen in eerste'

10 januari - 18:32

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller zou Feyenoord interesse hebben getoond in Bryan Gil van Tottenham. Echter lijkt de Spanjaard zelf geen heil te zien in een winters vertrek uit Noord-Londen, weet Sky Sports te melden. Recentelijk kreeg Gil kansen onder Ange Postecoglou, waar aanvaller Heung-min Son deze maand afwezig is door deelname aan de Azië Cup. 

'Bryan Gil heeft geen haast om te vertrekken bij Spurs', klinkt het woensdagmiddag op X. In december kreeg Gil diverse kansen om zich met name korte invalbeurten te laten zien in de Premier League. In de topper tegen Manchester City begin van die maand speelde de aanvaller nog als basisspeler de gehele eerste helft. Dit seizoen staat de teller op 207 minuten in negen optredens voor Tottenham. Met de tijdelijke afwezigheid van Son, die met Japan deelneemt aan de Azië Cup, lijken er deze maand weer kansen voor Gil te komen.

Echter lijkt een volgende huurperiode voor Gil nog niet geheel te zijn uitgesloten, waar naast Feyenoord ook Fiorentina aan de aanvaller zou denken. Mogelijk dat er nog iets zal gebeuren tegen het einde van de winterse transferperiode, die net zoals in Nederland ook in Engeland tot en met 1 februari duurt. Na zijn overstap naar Tottenham in 2021 werd Gil al eens verhuurd aan Valencia en Sevilla. In veertig optredens voor Spurs kwam Gil tot twee assists.