Nieuws

Waar en hoe laat wordt Newcastle United - Manchester City uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Newcastle United - Manchester City uitgezonden?

12 januari - 13:00

De Premier League staat bijna ieder weekend weer garant voor een flinke dosis topwedstrijden, zo ook deze. Deze zaterdag nemen Newcastle United en Manchester City het tegen elkaar op in een kraker. Waar wordt deze wedstrijd uitgezonden en hoe laat begint 'ie? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Newcastle behaalde vorig jaar knap de Champions League-plaatsen in de Premier League. Dit seizoen loopt het echter iets minder voor de heren van Eddie HoweThe Magpies staan negende in de Engelse competitie na twintig speelrondes met 29 punten. Echter werd er in de beker wel een succes behaald. Na acht jaar stond de Tyne-Wear Derby weer op het programma tegen Sunderland. De eeuwige rivaal werd makkelijk met 0-3 verslagen en zo bekerde Newcastle door naar de vierde ronde van de FA Cup.

Manchester City begon het voetbaljaar 2024 ook met een FA Cup overwinning. Huddersfield Town werd vakkundig aan de kant geschoven met een 5-0 overwinning en Kevin de Bruyne keerde terug in het elftal van Pep Guardiola. De Belg moest vijf maanden aan de kant zitten met een blessure en maakte zijn eerste minuten in het duel. Hij keerde meteen terug in zijn oude vorm, want de middenvelder leverde een assist op maat af. 

Waar en hoe laat wordt Newcastle United - Manchester City uitgezonden?

Newcastle United - Manchester City begint zaterdag 13 januari om 18.30 uur in St. James' Park. De wedstrijd is voor Nederlanders live te zien op Viaplay. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!