Nieuws

Dit zijn de ambitieuze plannen van Noa Lang bij PSV

Dit zijn de ambitieuze plannen van Noa Lang bij PSV

7 januari - 10:31
1

Noa Lang staat op het punt terug te keren bij PSV en wil een statement maken. Dit is wat de Nederlander dit seizoen allemaal wil bereiken in Eindhoven.

Dit wil Noa Lang bereiken bij PSV

In gesprek met het Algemeen Dagblad neemt Lang geen blad voor de mond. De aanvaller wil de zegereeks van PSV voortzetten en zo snel mogelijk de kampioensschaal in handen hebben. De competitie eindigt pas eind mei, maar dat kost wat Lang betreft te veel tijd. "Met PSV wil ik kampioen worden, liefst al in april, zodat je helemaal niets van de eredivisie hebt overgelaten. Dat is niet arrogant bedoeld, maar een ambitie die iedereen in ons team heeft. Koud bij een rondrit op een platte kar in april? Maakt niet uit. Hoe kouder, hoe leuker het feestje wordt. En dan zing ik iedereen wel warm, haha."

Lang heeft meerdere dingen om naar uit te kijken in 2024. "Ik schrijf voor mezelf geen doelen op of zo. Die zijn toch al wel duidelijk. Ik heb heel veel zin in 2024, want het komt niet elk jaar voor dat je er met je club zo goed voor staat als wij nu met PSV. En het is een toernooi-jaar met Oranje, wat ook niet altijd zo is."