Nieuws

Dit schrijven Spaanse kranten over Daley Blind na de Girona-winst op Atlético

Dit schrijven Spaanse kranten over Daley Blind na de Girona-winst op Atlético

4 januari - 07:55
1

Veel mensen zetten deze zomer hun vraagtekens toen Daley Blind naar Girona FC vertrok, maar de Nederlander doet het meer dan uitstekend met de verrassende medekoploper van de Primera División. Dit schrijven de Spaanse kranten na de volgende stunt van Girona tegen Atlético Madrid. 

Girona is door de zege na negentien wedstrijden nog altijd met Real Madrid aan kop te vinden. De concurrentie heeft maar liefst tien punten minder. Blind was belangrijk door de 3-1 binnen te tikken. 'Elegant aan de bal en correct in zijn verdediging. Hij voelde geen enkele vorm van druk', schrijft Sport over de Nederlander. 'Hij was veelbelovend in de defensie. Heel belangrijk met een aantal passes op de helft van de tegenstander.'

Atlético Madrid verloor weliswaar, maar zag wel dat Alvaro Morata een hattrick maakte. De Spaanse spits kon volgens AS alleen maar toeslaan vanwege Blind. 'Door Blind en Garcia kon Morata zijn hattrick maken. Zij zijn het zwakke punt van Girona'. De meningen zijn dus verdeeld over Blind, die samen met Girona voor een stunt van jewelste kan zorgen. 'Als Leicester City het kon, waarom kan Girona het dan niet?', droomt MARCA weg. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!