Transfernieuws

'Dilrosun kan Feyenoord gaan verlaten: Italiaanse club meldt zich voor aanvaller'

'Dilrosun kan Feyenoord gaan verlaten: Italiaanse club meldt zich voor aanvaller'

3 januari - 10:07 Laatste update: 10:08

Javairô Dilrosun staat in de belangstelling van US Lecce, zo meldt 1908 woensdagochtend. De club uit de Serie A zou de aanvaller van Feyenoord graag huren, maar aan een 'kaal huurvoorstel' zouden de Rotterdammers niet willen.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium is Feyenoord niet zomaar van plan om Dilrosun te laten gaan. Lecce zou Dilrosun gewoon voor een half jaar over willen nemen, maar zonder perspectief op een vaste transfer. Alleen in laatstgenoemde geval zou een deal interessant kunnen zijn voor de Stadionclub, klinkt het.

Dilrosun werd anderhalf jaar geleden voor vier miljoen exclusief bonussen overgenomen van Hertha BSC en ligt nog tot 2026 vast bij Feyenoord. Transfermarkt schat de waarde van de buitenspeler in op vier miljoen euro.

Feyenoord zal goed na moeten denken wil het Dilrosun laten gaan. De Rotterdammers zijn met Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en Ayase Ueda al drie aanvallers kwijt vanwege de Afrika- en Azië Cup. De laatste weken kon Dilrosun op meer speeltijd rekenen onder Arne Slot: tegen Heracles Almelo (Eredivisie) en FC Utrecht (KNVB Beker) mocht hij in de basis starten.