Nieuws

Veel spelers met Eredivisie-link: de selectie van Marokko voor de Afrika Cup

Veel spelers met Eredivisie-link: de selectie van Marokko voor de Afrika Cup

28-12-2023 12:05

De selectie van Marokko van de Afrika Cup is bekendgemaakt. Veel huidige en oud-Eredivisie spelers gaan met de Leeuwen van de Atlas mee naar het eindtoernooi in Ivoorkust.

Vanuit de Eredivisie zien we de naam van Ismael Saibari terug op de lijst. De middenvelder van PSV beleeft een geweldig tweede deel van de eerste seizoenshelft en dat betaalt hem nu uit met zijn selecteren voor de Afrika Cup.

Verder gaan er nog vijf spelers met een Eredivisie-verleden mee met Marokko. Dat zijn Hakim Ziyech (Galatasaray), Sofyan Amrabat (Manchester United), Oussama El Azzouzi (Bologna), Tarik Tissoudali (Genk) en Noussair Mazraoui (Bayern München). Van laatstgenoemde is het bijzonder dat hij is geselecteerd, hij kampt nog altijd met een spierblessure.

Op 17 januari begint Marokko in de Afrika Cup. Tanzania is dan de tegenstander, waarna ook Congo en Zambia moeten worden verslagen om de volgende ronde te bereiken.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Équipe du Maroc (@equipedumaroc)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!