Nieuws

'Van de Beek is rond met Duitse club en begint aan medische testen'

'Van de Beek is rond met Duitse club en begint aan medische testen'

18-12-2023 08:40

Donny van de Beek gaat op huurbasis vertrekken naar Eintracht Frankfurt. De Duitse club is rond met Manchester United over een huurtransfer tot het einde van het seizoen. Ook zit er een koopclausule in het contract, echter is deze niet verplicht.

'Donny van de Beek naar Eintracht Frankfurt, here we go! Er is nu een mondelinge overeenkomst', schrijft voetbaljournalist Fabrizio Romano op Twitter. Daarmee gaat Van de Beek voor de tweede keer winters verhuurd worden door Manchester United. Eerder speelde de middenvelder een half jaar bij Everton, maar ook daarna wilde het niet lukken bij The Reds.

Ook weet Romano nog exclusief nieuws te brengen over de inhoud van de deal. 'Huurtransfer tot juni met een koopoptie inbegrepen voor een potentieel pakket van vijftien miljoen euro, inclusief add-ons. Het is niet verplicht. Eintracht zal Manchester United ook een vergoeding betalen voor de huurdeal.'

Naar alle waarschijnlijkheid zit de periode van Donny van de Beek bij Manchester United erop. Eerder deze week kwam al naar buiten dat er interesse was van Eintracht Frankfurt, maar dat heeft nu dus ook tot een deal gezorgd. In totaal speelde hij 62 wedstrijden voor Manchester United. Daarin kwam hij twee keer tot scoren en gaf hij twee assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!