Transfernieuws

'Flinke concurrentie voor PSV in strijd om handtekening transfervrije Robinson'

'Flinke concurrentie voor PSV in strijd om handtekening transfervrije Robinson'

14-12-2023 14:40

PSV lijkt in de race om de handtekening van Miles Robinson mis te gaan slaan. De bijna transfervrije verdediger gaat namelijk een bezoek brengen aan FC Cincinnati, zo weet The Athletic donderdag te melden.

Robinson staat al enige tijd op het verlanglijstje van PSV, in de zoektocht naar verdediger versterking deze winter. In Amerika beschikt Robinson bij Atlanta United over een aflopend contract tot het einde van deze maand. De verdediger zal zijn club transfervrij verlaten, waar PSV de international graag zou verwelkomen. De Eindhoven lijken nu pittige concurrentie te hebben gekregen uit Ohio, waar Cincinnati een binnenlandse transfer hoopt te kunnen forceren.

Naast Robinson zou PSV in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger ook rondkijken naar landgenoot Chris Richards, die onder contract staat bij Crystal Palace.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!