Transfernieuws

'United-aankoop van 40 miljoen dreigt in de zomer transfervrij deur uit te lopen'

'United-aankoop van 40 miljoen dreigt in de zomer transfervrij deur uit te lopen'

13-12-2023 19:46 Laatste update: 19:47

De kans bestaat dat Raphael Varane komend seizoen transfervrij de deur uitloopt bij Manchester United. Volgens The Athletic klopt de destijds aangekondigde termijn van het contract van de Fransman niet.

Varane werd in de zomer van 2021 naar Manchester United gehaald. Destijds kondigde de Engelse grootmacht aan dat de verdediger tot en met 2025 zou hebben getekend, maar dat is volgens het Engelse medium niet helemaal waar. Er is een optie in de verbintenis opgenomen waarbij Varane zijn tot 2024-jarige contract met één seizoen kan verlengen, maar dat is geen zekerheid.

Het betekent dat Varane komende transferwindow met andere clubs mag gaan praten. Afgelopen week werd in Engelse media al bekend dat United open zou staan voor een winters vertrek van de Fransman en nu valt de frang waarom de club er zo instaat. Het is mogelijk nog de enige transferwindow dat er geld voor Varane zou kunnen worden gevangen.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!