Transfernieuws

'Drie spelers die samen 200 miljoen hebben gekost mogen vertrekken bij Man United'

'Drie spelers die samen 200 miljoen hebben gekost mogen vertrekken bij Man United'

07-12-2023 15:55
1

Drie sterren mogen komende winter vertrekken bij Manchester United. Volgens The Independent staat de club van Erik ten Hag ervoor open om Raphaël Varane, Jadon Sancho en Casemiro te laten gaan.

Dat Sancho uit Manchester mag vertrekken is geen verrassing. De Engelsman raakte al meermaals in de clinch met Ten Hag en mag nu op zoek naar een nieuwe club. Donderdagochtend bracht BILD al dat Sancho mogelijk in een ruildeal betrokken gaat worden met Donyell Malen, maar dat is iets waar het Engelse medium geen melding van maakt. 

Verder is de naam van Casemiro redelijk opvallend. De Braziliaan werd in de zomer van 2022 door Ten Hag naar de club gehaald en beleefde een goed eerste seizoen op Old Trafford, maar de Nederlandse manager zou op zoek zijn naar een ander soort middenvelder. Bovendien zou de controleur ook zelf een andere uitdaging prefereren. 

Volgens The Independent mag ook Varane naar een andere club uitkijken. De Fransman kwakkelt sinds zijn komst naar United met de nodige blessures en moet het momenteel doen met een plaats op de bank. Harry Maguire is in zijn plaats de laatste weken de basiskracht van Ten Hag.

Een vertrek van Sancho (87,5), Casemiro (70,7) en Varane (40) zou betekenen dat er drie spelers vertrekken die een godsvermogen aan transfersommen hebben gekost. Bij elkaar was dit een transfersom van een kleine 200 miljoen euro.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!