Nieuws

'Oud Europa League-winnaar denkt deal te kunnen sluiten met Van de Beek'

'Oud Europa League-winnaar denkt deal te kunnen sluiten met Van de Beek'

13-12-2023 16:15 Laatste update: 16:15

Donny van de Beek lijkt dichtbij een transfer naar Eintracht Frankfurt te zijn. De huidige nummer zeven van de Bundesliga maakte eerder al kenbaar concrete interesse te hebben in de Nederlandse middenvelder. Naar alle waarschijnlijkheid is het een huurdeal.

'Eintracht Frankfurt is optimistisch over het winnen van de race voor Donny van de Beek', schrijft de goed ingelichte journalist Florian Plettenberg van Sky Sports Deutschland. Tussen het management van Van de Beek en Eintracht zijn al gesprekken bezig en zijn zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya en de directieleden de club zouden een uitstekende relatie hebben.

Nog niet alle details van de deal zijn uitgewerkt volgens Plettenberg. 'Eintracht laat zich niet afschrikken door de beperkte speeltijd dit seizoen. Ze geloven in hem. De deal is nog geen uitgemaakte zaak. Een aantal details moeten nog worden opgehelderd. Het zal zeker een huurdeal zijn en of Frankfurt een koopoptie zal veiligstellen, staat momenteel nog niet vast.'

De Nederlandse middenvelder vertrok in september 2020 naar Manchester United. Een echt succes zou zijn tijd bij The Red Devils niet worden. Van de Beek speelde 62 wedstrijden in het rode shirt, maar werd van januari 2022 tot het mei 2022 verhuurd aan Everton. Ook FC Barcelona lonkt naar zijn diensten, maar contact tussen beide is er nog geweest.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!