Nieuws

Kramer niet gediend van hoogstandje Fortuna: 'Dat moet je niet doen'

Kramer niet gediend van hoogstandje Fortuna: 'Dat moet je niet doen'

10-12-2023 18:05

Michiel Kramer was niet te spreken over Alen Halilović. De creatieveling van Fortuna Sittard kreeg een standje van de RKC aanvoerder nadat hij een zidane deed op zijn eigen zestien. Het is niet de eerste keer dat Kramer iets tegen een tegenstander zegt.

"Ik vind niet dat je onnodig risico moet gaan nemen op je eigen helft, om maar een beetje te laten zien dat je goed kunt voetballen. Dat is het enige wat ik zei", zegt Kramer voor de camera's van ESPN na het duel met Fortuna Sittard. "Ik vind het best een goede speler, hoor."

Het is dus niet de eerste keer dat Kramer zich over een tegenstander uitspreekt. Eerder kreeg Santiago Gimenez het ook al te voorduren. In de wedstrijd tegen RKC begin november miste de Mexicaanse spits een panenka en dat liet Kramer ook weten aan zijn positiegenoot.

Zelf is Kramer dit seizoen nog niet heel succesvol. Hij scoorde pas drie keer en zijn laatste doelpunt stamt uit de gestaakte wedstrijd tegen Ajax. Toen kopte hij knap raak. Al ligt het niet alleen aan de spits, maar aan het gehele elftal. "Het wordt wel tijd dat ik weer een doelpunt ga maken. Misschien had ik in de laatste fase van de wedstrijd wel iets meer aanspeelbaar kunnen zijn, of kan ik de jongens wat meer helpen aan de zijkanten. Iedereen weet dat ik afhankelijk ben van andere spelers. We hebben gewoon moeite met het creëren van kansen."