Nader medisch onderzoek moet ernst blessures Dumfries en De Vrij uitwijzen

Denzel Dumfries en Stefan de Vrij zijn beiden geblesseerd bij Internazionale
5 december om 15:25

Denzel Dumfries en Stefan de Vrij zijn komende zaterdag niet inzetbaar voor Internazionale. Beide verdedigers van het Nederlands elftal liepen afgelopen zondag een blessure op in de topper tegen Napoli en moeten medisch worden onderzocht.

Dat blijkt uit een update van de Milanezen. Komende zaterdag speelt Inter thuis tegen Udinese, wat voor zowel Dumfries als De Vrij niet haalbaar blijkt. Volgende week worden zij aan nieuwe fysieke tests onderworpen, luidt de lezing.

Dumfries zou last hebben van een verrekking in zijn linkerdijbeen. De Vrij heeft ook iets soortgelijks, maar dan in een andere spiergroep. Het is een enorme tegenvaller voor de ploeg van trainer Simone Inzaghi, dat momenteel met een marge van twee punten koploper is van de Serie A.

Dumfries en De Vrij kwamen in de afgelopen interlandperiode allebei nog in actie voor het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman zal blij zijn dat het EK nog ver weg is. In juni speelt Oranje in Duitsland tegen Frankrijk, Oostenrijk en een nader te bepalen play-offwinnaar.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!