Saibari spreekt van droomweek: "Maar met drie keer verliezen ben je terug bij af"

Saibari spreekt van droomweek:
3 december 2023 om 14:47
Laatste update: 3 december 2023 om 17:16

Ismael Saibari is in een week tijd van wisselspeler bij PSV uitgegroeid tot grote held van de Eindhovenaren. De aanvaller scoorde tegen Sevilla en was zondag wederom trefzeker, deze keer met de belangrijke openingstreffer tegen Feyenoord

Saibari moet zichzelf even knijpen voor de camera van ESPN na afloop van de overwinning. "Ja, tuurlijk. Twee grote wedstrijden en twee keer gescoord, alleen maar mooi."

De speler had het zwaar tegen de Rotterdammers. "Het was zwaar en intensief, Feyenoord is een heel goede ploeg die ook intens speelt. Voor de supporters was het mooi om te kijken, denk ik. Je moet afwachten op het juiste moment en de druk hooghouden bij hun. Dat hebben we goed kunnen uitvoeren."

PSV lijkt de gedoodverfde titelfavoriet met 42 punten uit veertien wedstrijden, maar Saibari blijft waakzaam. "We proberen elkaar scherp te houden dat we goed bezig zijn, maar het is nog altijd niet gedaan. Tien punten worden zo ingehaald, we moeten scherp blijven. Er is veel concurrentie bij PSV. Je moet het elke wedstrijd en training laten zien. Als de kans gegeven wordt, moet je die aanpakken."

"Je wil gewoon vanaf het begin starten en negentig minuten spelen. Als je dan eindelijk de kans krijgt, moet je het ook laten zien. We zijn nog geen kampioen, we moeten nog twintig wedstrijden spelen, dat is heel veel. Verlies je er drie, dan sta je nog maar één punt voor. Je weet het nooit, het is voetbal", besluit Saibari.