Nieuws

'Feyenoord wil verdediger naar De Kuip halen: ook PSV geïnteresseerd'

'Feyenoord wil verdediger naar De Kuip halen: ook PSV geïnteresseerd'

01-12-2023 16:46 Laatste update: 16:46
2

Feyenoord heeft interesse in Crystal Palace-verdediger Chris Richards. De Rotterdammers bekijken de mogelijkheid om de 23-jarige centrumverdediger naar De Kuip te halen. Dat meldt 1908.nl.
 

Feyenoord bekijkt de winterse transferperiode om de selectie te versterken. Richards is bij Palace op een zijspoor beland, waardoor huur met een optie tot koop tot de mogelijkheden behoort. Door Dennis te Kloese is inmiddels al contact gezocht met de entourage van Richards.  

Naast Feyenoord is ook PSV geïnteresseerd in de Amerikaan. Earnest Stewart heeft vorige maand zijn naam laten vallen in Goedemorgen Eredivisie. De Eindhovenaren hebben met Armel Bella-Kotchap een centrumverdediger die geblesseerd is. Ook Miles Robinson werd genoemd. 

Richards werd door de Engelse club in 2022 voor twaalf miljoen euro overgenomen van Bayern München. De veertienvoudig international van Amerika speelde slechts zestien duels in de hoofdmacht van Palace.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!