Reactie

Belangrijke rol voor Feyenoorder tegen Atéti: 'Daar moeten ze op moeten focussen'

Belangrijke rol voor Feyenoorder tegen Atéti: 'Daar moeten ze op moeten focussen'

28-11-2023 19:00 Laatste update: 19:03

Ramiz Zerrouki is de man die Antoine Griezmann dinsdagavond onschadelijk moet gaan maken in De Kuip, denkt Ronald de Boer. De analist verwacht dat 'chef grote wedstrijden' weer gaat spelen tegen Atlético Madrid, net zoals eerder deze jaargang in Madrid het geval was.

Van Arne Slot is bekend dat hij graag teruggrijpt naar Zerrouki wanneer Feyenoord 'een grote' wedstrijd speelt. Zo mocht de controlerende middenvelder vanaf Atlético-uit in alle Champions League-wedstrijden starten en zal dat naar verwachting vanavond weer het geval zijn.

"Die zal wat meer gefocust zijn op Griezmann", begint De Boer met zijn analyse bij Ziggo Sport. "Die gaat altijd tussen de linies (Griezmann, red.). Daar heeft hij zoveel gevoel bij en het is ook een afmaker. Dat is waar Feyenoord zich op moet gaan focussen."

"Jij hebt maar één taak: en dat is hem uitschakelen", vervolgt De Boer, die in het hoofd kruipt van Slot die zich volgens hem op deze manier tot Zerrouki zal richten. Het duel begint om 21.00 in De Kuip.