Nieuws

Voorzitter DHSC ontkent trainersklus Sneijder: 'Niet op de bank vanmiddag'

Voorzitter DHSC ontkent trainersklus Sneijder: 'Niet op de bank vanmiddag'

25-11-2023 11:41

Wesley Sneijder lijkt toch niet de tijdelijke hoofdtrainer van DHSC te zijn geworden. Vrijdagavond kwam het nieuws naar buiten dat de recordinternational per direct aan de slag zou gaan bij de amateurploeg, waar de voorzitter dit nieuws zelf een dag later tegenspreekt.

In gesprek met RTV Utrecht gaat Harry Lulofs in op de zogenaamde aanstelling van Sneijder, die het stokje samen met zijn broer Jeffrey over zou nemen van de ontslagen Mark Verkuyl. "Ik weet niet anders dan dat Jeffrey Sneijder vanmiddag op de bank zit", aldus de voorzitter. "We hebben dispensatie van de KNVB gekregen voor zes weken en in die periode gaan we kijken welke richting we op moeten. Tot die tijd is Jeffrey de trainer. Het is dus niet zo dat Wesley het overneemt."

Bij DHSC staat de naam van Sneijder centraal, waar het sportpark ook vernoemd is naar de recordinternational die op zevenjarige leeftijd begon met voetballen bij de latere fusieclub. Voor de huidige nummer vijftien van de Vierde Divisie A wacht er vanmiddag een uitwedstrijd tegen Huizen, dat vijfde staat.