Transfernieuws

El Bouchataoui verruilt Feyenoord voor avontuur bij Belgische tweedeklasser

El Bouchataoui verruilt Feyenoord voor avontuur bij Belgische tweedeklasser

28-06-2022 10:27

Achraf El Bouchataoui heeft Feyenoord met onmiddellijke ingang verruild voor een dienstverband bij KMSK Deinze, uitkomend in de Eerste Klasse B in België. De middenvelder werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan RKC Waalwijk door de Rotterdammers.

De 22-jarige El Bouchataoui heeft zijn krabbel gezet onder een dienstverband van twee jaar met een optie voor nog een seizoen. Na alle jeugdelftallen van de Stadionclub te hebben doorlopen, bleef een doorbraak in de hoofdmacht uit. In 2020 werd de spelverdeler al eens verhuurd aan FC Dordrecht, waarna hij terugkeerde naar Feyenoord. Afgelopen seizoen kwam hij niet verder dan dertien optredens in de Eredivisie.

De middenvelder is blij met zijn transfer. "Ik koos voor KMSK Deinze omdat het plan van de club mij heel erg aanspreekt en ik er veel potentieel in zie", zegt El Bouchataoui op de site van zijn nieuwe werkgever. Ook op persoonlijk vlak is het een mooie stap om mezelf als speler en individu verder te ontwikkelen in een sterke competitie." Afgelopen jaar eindigde KMSK Deinze op de vierde plaats op het tweede niveau van België.