Nieuws

Krabbendam over Gnonto: 'Niemand kan geloven dat hij naar Feyenoord gaat'

Krabbendam over Gnonto: 'Niemand kan geloven dat hij naar Feyenoord gaat'

28 juni - 06:55 Laatste update: 15:01
1

Feyenoord lijkt een grote slag te slaan op de transfermarkt door international Wilfried Gnonto naar Rotterdam te halen. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vindt het merkwaardig dat de Stadionclub de achttienjarige Italiaan voor zo'n laag bedrag kunnen inlijven.

Krabbendam is niet de enige die de overstap niet helemaal kan plaatsen. "Het gekke is: als je over deze jongen belt in de markt - met agenten en scouts et cetera - dat niemand het kan geloven dat hij naar Feyenoord gaat", vertelt de Feyenoord-watcher in Voetbalpraat op ESPN. "Deze speler moest tien miljoen kosten en Feyenoord schijnt hem voor de helft ervan (zo'n vier miljoen euro exclusief bonussen, red.) te kunnen halen… Dat is natuurlijk heel gek eigenlijk, als je erover nadenkt."

Gnonto lijkt desondanks op korte termijn gepresenteerd te worden in het Feyenoord-shirt. "Tegelijkertijd is hij natuurlijk in Rotterdam geweest en hebben ze er goede hoop op dat het zou moeten kunnen lukken. Dit is heel raar, ik kan het niet verklaren. En al die zaakwaarnemers? Die kunnen het ook niet verklaren", zegt Krabbendam vol verbazing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie