Breaking news

Update: Inter Miami ontkent 'Last Dance' tussen Messi en Ronaldo in Saudi-Arabië

Update: Inter Miami ontkent 'Last Dance' tussen Messi en Ronaldo in Saudi-Arabië

21-11-2023 18:01 Laatste update: 22-11-2023 09:47

Update: Het was voor vele voetbalfanaten een droom die uitkwam; nog één laatste keer een wedstrijd tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Het nieuws werd wereldwijd opgepakt, maar het lijkt nu toch anders te liggen dan gedacht. Zo ontkent Inter Miami het oefenduel met Al-Nassr.

Messi en Ronaldo zouden het in februari 2024 met Inter Miami en Al-Nassr tegen elkaar opnemen tijdens, in wat werd betiteld als 'The Last Dance'. Over enkele maanden wordt er in Saudi-Arabië een vriendschappelijk toernooi georganiseerd, wat de Riyadh Season Cup gaat heten. Aan het toernooi zouden de clubs van de twee voetbalgrootheden deelnemen. Zo zou er net als een jaar geleden een wedstrijd tussen Messi en Ronaldo plaatsvinden. Toen namen Paris Saint-Germain en Al-Nassr het tegen elkaar op. 

Nu meldt Inter Miami echter dat de berichtgeving over een oefenwedstrijd met Al-Nassr inaccuraat is. 

De Saudi’s wilden de rivaliteit tussen de Argentijn en de Portugees opnieuw leven inblazen door ze nog eenmaal tegenover elkaar te zetten. Aan het toernooi doen drie teams mee, waaronder ook het Al-Hilal van Neymar. Beide voetballers lopen momenteel op hun laatste benen, maar trekken nog altijd veel bekijks. De gehele MLS en de Saudi Professional League staan momenteel in het teken van respectievelijk Messi en Ronaldo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!