Spektakel in Saudi-Arabië: weerzien tussen Messi en Ronaldo levert negen goals op

19-01-2023 20:20 Laatste update: 20:34

Paris Saint-Germain is in een spectaculaire wedstrijd tegen de All-Nasr en All-Hilal All-Stars als winnaar uit de bus gekomen. De voetbaliconen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo wisten allebei het net te vinden, in het duel dat in 4-5 voor de Franse topclub eindigde.

PSG speelde met de bekende namen, zo verschenen onder meer Messi, Neymar en Kylian Mbappé aan de aftrap. Het sterrenteam kwam al vroeg op voorsprong door een treffer van Messi. Het bleek echter geen startsein voor een grote overwinning, want na een half uur spelen schoot Ronaldo een penalty tegen de touwen: 1-1. Niet veel later tikte Marcos Marquinhos de 1-2 binnen.

Op slag van rust kreeg ook PSG een strafschop toegekend, maar Neymar faalde vanaf de stip. Alsof dat nog niet genoeg spektakel was, kopte Ronaldo in de blessuretijd de 2-2 binnen en bracht de ruststand in evenwicht.

Na rust gingen beide ploegen door met waar ze gebleven waren. Sergio Ramos tekende al snel de 2-3 aan, maar zag  Jang Hyun-Soo razendsnel de stand gelijk trekken. PSG zette na de gelijkmaker aan en liep via Mbappé en Hugo Ekitike uit tot 3-5. Ondertussen waren Messi en Ronaldo naar de kant gehaald in het oefenduel. In de extra tijd tekende Anderson Talisca voor de eindstand: 4-5.