Breaking news

Opluchting en tegenvaller: Niet Geertruida, maar Frimpong geblesseerd uitgevallen

Opluchting en tegenvaller: Niet Geertruida, maar Frimpong geblesseerd uitgevallen

16-11-2023 18:25 Laatste update: 18:41

Het nieuws rond een eventuele blessure van Lutsharel Geetruida lijkt niet te kloppen, waar Jeremie Frimpong de ongelukkig blijkt te zijn. Zo blijkt uit berichtgeving van de KNVB. Jordan Teze is opgeroepen om de verdediger van Bayer Leverkusen te vervangen bij het Nederlands Elftal.

Even leek het er op dat Feyenoord te maken had met een flinke tegenvaller, toen het doorgaans betrouwbare 1908.nl en het Eindhovens Dagblad naar buiten brachten dat Geertruida geblesseerd was geraakt bij Oranje. Echter blijkt het te gaan om Frimpong, die het Oranje-kamp heeft verlaten. Wel is Teze 'gewoon' door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen als vervanger.

Onlangs maakte Frimpong zijn langverwachte debuut voor het Nederlands Elftal, met een invalbeurt tegen Frankrijk (1-2). Tegen Griekenland (0-1) kwam de vleugelverdediger niet in actie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!