Nieuws

Perez ziet perspectief in andere Oranje-spits: 'Lekker om een ander te zien'

Perez ziet perspectief in andere Oranje-spits: 'Lekker om een ander te zien'

14 november - 06:45 Laatste update: 06:45

Kenneth Perez is erg tevreden met de keuze van Ronald Koeman om ook Thijs Dallinga op te roepen. Het spel van de spits van Toulouse krijgt complimenten van de analist. Hij ziet hem ook spelen tegen Gibraltar.

"Het is toch lekker voor Dallinga", begint Perez in het programma Voetbalpraat op ESPN. "Het is lekker om een nieuwe speler te zien en te kijken hoe hij zich heeft ontwikkeld."

Daarbij benoemt de Deen de stappen van de spits. "Hij ging van Excelsior naar Toulouse naar het Nederlands elftal. Dat is toch wel heel erg spannend. Want tegen Liverpool deed hij het hartstikke goed."

Het Nederlands elftal begint zaterdag aan de laatste EK kwalificatie wedstrijden. Eerst nemen de mannen van Ronald Koeman het op tegen Ierland, waarna een uitduel met Gibraltar wacht. Oranje is nog niet geplaatst voor het EK 2024, maar staat er wel goed voor. 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!