Nieuws

Perez zag grote dissonant tijdens Feyenoord - AZ: Niveau slappe hap

Perez zag grote dissonant tijdens Feyenoord - AZ: "Niveau slappe hap"

13 november - 16:10 Laatste update: 20:18

Kenneth Perez irriteerde zich aan Calvin Stengs tijdens Feyenoord – AZ (1-0). De analist van ESPN was in de eerste weken erg positief over de creatieveling, maar de laatste weken vond hij weer 'slappe hap'.  

Feyenoord was zondag met 1-0 te sterk voor AZ, dat door een doelpunt van Quinten Timber op voorsprong kwam. "Ik vond het een beetje een saaie wedstrijd", opent Perez bij Dit Was Het Weekend. "Dat hoeft niet altijd erg te zijn, omdat er dan op heel hoog niveau wordt gevoetbald. Maar dat was niet echt het geval. Er zat geen energie in de wedstrijd."
 
Stengs, die deze zomer overkwam van het Belgische Royal Antwerp, krijgt door zijn zwakke optreden de meeste kritiek van de Deen. "Geef alsjeblieft de bal aan Wieffer… Je hebt geen enkele bal goed gegeven in de wedstrijd, geef dan makkelijke ballen."  
 
Perez ziet Stengs vooral minder spelen als de weerstand hoger wordt. "Hij is weer een beetje teruggevallen na een periode van drie wedstrijden waarin er meer pit in zat. Maar ik vind hem teruggegaan naar het niveau slappe hap. Ze spelen nu op niveau en tegen betere tegenstanders, dan zie je het niet meer." Feyenoord bezit momenteel de tweede plaats in de Eredivisie, zeven punten achter koploper PSV. 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
zondag 12 november 2023
Stadion
Stadion Feijenoord
Aftrap
16:45
Scheidsrechter
Makkelie