Nieuws

AS Roma rondt deal af en haalt Mourinho-lieveling van United binnen

AS Roma rondt deal af en haalt Mourinho-lieveling van United binnen

14-06-2022 15:24

Nemanja Matic mag zichzelf met ingang van komend seizoen speler van AS Roma noemen. De middenvelder liep bij Manchester United uit zijn contract en kiest voor een hernieuwde samenwerking met José Mourinho.

The Special One en Matic werkten eerder al samen bij Chelsea én Manchester United en gaan nu dus voor de derde keer samenwerken. De 33-jarige Serviër heeft een contract getekend voor één jaar bij I Giallorossi. "Roma is een grote club met fantastische fans en een algemeen bekende coach: José Mourinho", zegt de oud-Vitessenaar op de site van zijn nieuwe werkgever.

Nadat Matic te horen kreeg dat een hernieuwde periode met de Portugese oefenmeester lonkte, was zijn keuze snel gemaakt. "Dat maakte mijn beslissing logisch om hier te tekenen." In de afgelopen jaargang werd zijn rol steeds kleiner op Old Trafford. Toch kwam de international - over alle competities uitgesmeerd - nog 32 keer in actie namens Manchester United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!