Transfernieuws

Janssen kan transfer maken: 'Hier wordt hij in verband gebracht met de MLS'

Janssen kan transfer maken: 'Hier wordt hij in verband gebracht met de MLS'

10-06-2022 07:14 Laatste update: 08:05
1

Vincent Janssen gaat deze zomer mogelijk een mooie stap maken. Wout Westerhof van De Telegraaf meldt namelijk dat de spits van CF Monterrey kan rekenen op belangstelling uit de Major League Soccer.

Westerhof, die werkzaam is in de jeugdopleiding van de Mexicaanse topclub Pachuca, laat weten dat men in Mexico betwijfeld of Janssen langer in Mexico zal voetballen. "De chemie tussen Janssen en Monterrey lijkt een beetje over. En met zijn salaris drukt hij zwaar op de begroting, want er worden bij clubs als Monterrey geweldige salarissen betaald", vertelt Westerhof tegenover De Telegraaf.

"Hier wordt Janssen in verband gebracht met de MLS (de profcompetitie in Noord-Amerika, red.)", vervolgt de werknemer van Pachuca. "Het komt voor hem in ieder geval heel goed uit, dat hij net nu geselecteerd is voor het Nederlands elftal. Daardoor krijgt hij de gelegenheid om zichzelf ook in Europa weer eens te laten zien." 

Janssen speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij vervolgens actief was voor Almere City en AZ. In 2016 maakte de spits zijn droomtransfer naar Tottenham Hotspur. Na een korte huurperiode bij het Turkse Fenerbahçe, streek hij neer bij Monterrey.