Nieuws

'Inter- én Paris Saint-Germain-aanvaller bieden zichzelf aan bij FC Barcelona'

'Inter- én Paris Saint-Germain-aanvaller bieden zichzelf aan bij FC Barcelona'

07-06-2022 10:10 Laatste update: 10:13
2

Volgens Diario SPORT verhuizen Alexis Sánchez en Ángel Di María graag naar Barcelona. Voor de Chileen zou het een terugkeer betekenen naar de club waar hij al eerder voor uitkwam.

Gezien de penibele financiële situatie moet FC Barcelona creatief zijn om spelers te contracteren. Aangezien de twee spelers in kwestie allebei over een aflopende verbintenis beschikken, zijn ze mogelijk interessant voor de ploeg van trainer Xavi Hernández. Ousmane Dembélé lijkt te vertrekken en ook de koopoptie op Adama Traoré gaat niet gelicht worden, weet de Spaanse krant.

Daardoor lijken de twee buitenspelers een optie te zijn voor de nummer twee van het voorbije La Liga-seizoen. SPORT meldt desalniettemin dat het duo 'verre van' de eerste opties zijn voor Barcelona. De club zou een voorkeur hebben voor Raphinha. De Leeds United-aanvaller liet al eerder blijken graag over te stappen naar de Spaanse grootmacht. Voor hem moet echter wel een transfersom op tafel worden gelegd.

Di María staat eveneens in de belangstelling van Juventus en zou al een aanbieding van De Oude Dame op zak hebben. Een opening in het salarisbudget is allesbepalend, schrijft SPORT tot slot. 'Het is de grote sleutel tot alles.'