Nieuws

'Mourinho haalt oude bekende uit zijn Manchester United-tijd naar AS Roma'

'Mourinho haalt oude bekende uit zijn Manchester United-tijd naar AS Roma'

05-06-2022 20:44

José Mourinho hoopt oude bekende Nemanja Matic te verwelkomen bij AS Roma. De twee werkten in het verleden samen bij Manchester United en de verdediger is momenteel transfervrij.

De Conference League-winnaar heeft een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar klaarliggen voor de middenvelder, meldt transferexpert Fabrizo Romano. De Serviër was vijf jaar actief op Old Trafford, maar zal het Erik ten Hag-tijdperk niet meemaken bij United. Henrikh Mkhitaryan, een andere speler die Mourinho kende van zijn United-tijd, vertrekt juist bij Roma. De aanvallende middenvelder maakt transfervrij de overstap naar Internazionale.

Matic maakte in 2017 de overstap van Chelsea naar United. De Servische middenvelder was eerder actief voor Benfica en speelde ook een seizoen in Nederland, op huurbasis bij Vitesse. In het afgelopen seizoen bij The Red Devils kwam Matic tot 32 officiële wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!