Nieuws

Ex-Ajacied onder de indruk van Gerrard: 'Privilege om met hem te mogen werken'

Ex-Ajacied onder de indruk van Gerrard: 'Privilege om met hem te mogen werken'

05-06-2022 16:30

Bertrand Traoré vindt het geweldig om samen te mogen werken met Steven Gerrard. De aanvaller van Aston Villa is erg gecharmeerd van het talent van zijn manager, maar durft nog niet met zekerheid te zeggen dat hij volgend seizoen nog steeds in Birmingham zal voetballen.

Traoré werkte in het al samen met een aantal grote managers, maar voor hem was het ook bijzonder om onder Liverpool-legende Gerrard te mogen voetballen. "Ik was vroeger fan van hem en het is een privilege om nu met hem te mogen werken", zegt de aanvaller van Aston Villa in gesprek met Voetbal International.

"Aan het begin was alles perfect, maar hij was niet blij dat ik met een blessure terugkwam van de Afrika Cup. Ik begrijp dat vanuit zijn perspectief ook goed. Hij laat ook nog weleens zijn klasse zien. Bij de laatste training van het seizoen deed Gerrard mee bij een afwerkvorm. Hij kwam met een aantal andere aanvallers als beste uit de bus. Hij heeft nog steeds een geweldig schot in de benen."

De voormalig speler van Ajax en Vitesse durft nog niet te zeggen of hij volgend seizoen nog steeds onder Gerrrard zal voetballen. "Ik weet dat er een hoop transfergeruchten rondom mijn persoon zijn. Ik wil vooral even rusten en me klaarmaken voor volgend seizoen. Ik heb nog een contract voor twee jaar bij Villa en ben blij bij de club. Het enige dat ik wil, is weer lekker voetballen. Ik ga nu eerst even op vakantie naar Frankrijk en Burkina Faso. Ik heb het echt even nodig om bij mijn familie te zijn en mijn batterij op te laden", aldus Traoré.