Faalt Slot wanneer Feyenoord dit seizoen geen kampioen van de Eredivisie wordt?

30-10-2023 16:38

Faalt Arne Slot wanneer Feyenoord dit seizoen geen kamipoen wordt van de Eredivisie? Dat is de stelling die in een nieuwe aflevering van TITELSTRIJD wordt besproken. De Rotterdammers kijken tegen een flinke achterstand met PSV aan.

Door het verlies van Feyenoord tegen FC Twente en de overwinning van PSV op Ajax bedraagt het gat momenteel zeven punten tussen de Rotterdammers en de Eindhovenaren. Mocht dat een nieuwe titel van Feyenoord in de weg zitten, heeft Slot dan gefaald?

"Ik ben het daar volledig mee eens", begint Brecht Versluis. "We hebben allemaal gezien wat er in zit, wat ze kunnen tegen Lazio. Er is dit seizoen veel van de selectie overgebleven van vorig seizoen, zelfs de coach en er is weinig rumoer in de club. Als je met deze rust gaan kampioen wordt, dan heb je echt gefaald."

"Ik denk dat het kampioenschap dit seizoen niet zo heilig is bij Feyenoord", haakt Yannick Sonnnemans in. "Ik denk dat het belangrijkste is om Champions League voetbal te halen, dat is ook de reward als je kampioen wordt. De top twee is denk ik heilig als je die kan halen en daarnaast heeft PSV ook een hoop geïnvesteerd. Feyenoord ook natuurlijk, maar dan heb je het gewoon prima gedaan als Feyenoord."

Slot kan nog altijd sinds lange tijd een tweede kampioenschap op rij voor Feyenoord pakken. Zou hij daar mee bezig zijn? "Tuurlijk zal hij het willen, maar ik vind niet dat je dan hebt gefaald als het niet lukt", wordt er besloten.