Steijn gaat in op huidige selectie: 'iedereen weet dat we op versterkingen zitten te wachten'

13-08-2023 08:37

Maurice Steijn kijkt uit naar het moment dat hij nieuwe aanwinsten kan verwelkomen. De trainer van Ajax stelt echter ook dat de huidige selectie gewoon in staat moet zijn om overwinnen over de streep te halen.

Steijn ziet potentie in zijn huidige spelers, maar heeft al meerdere gesprekken gehad met de club over zijn selectie. "Laat ik zeggen dat ik de toezegging heb gehad dat we voor 31 augustus een meer dan uitstekende selectie hebben. Ik vind, en daar hebben we het eerder over gehad, dat er ook versterkingen bij moeten komen. Maar ik vind ook dat we met deze ploeg, en dat zeg ik met alle respect, wedstrijden tegen Heracles en volgende week tegen Excelsior met de kwaliteit die we nu in huis hebben, moeten we die wedstrijden ook winnen."

De trainer van Ajax windt er echter ook geen doekjes om hoopt spoedig nieuwe spelers toe te voegen aan de selectie. "We kunnen er lang en breed over praten, maar iedereen weet dat we op een paar versterkingen zitten te wachten. Je moet er ook niet aan denken dat er achterin iets gebeurt, want dan wordt het helemaal smal. We weten het en zijn er hard mee bezig en ik hoop ook dat het snel gebeurd."