Galtier vertrouwt op langer verblijf van PSG-ster: 'Hoef hem niet over te halen'

11-03-2023 13:20

Kylian Mbappé blijft gewoon bij Paris Saint-Germain, dat stelt Christophe Galtier. De geruchtencarrousel rondom de Fransman komt weer langzaam op gang na de uitschakeling in de Champions League.

Afgelopen woensdag was het over en uit voor PSG in de Champions League. De Fransen werden door Bayern München uit het toernooi geknikkerd en daarmee is het zeker dat het miljardenbal ook dit jaar niet wordt gewonnen. Een grote teleurstelling, zo ook voor Mbappé, die de afgelopen dagen weer aan Real Madrid wordt gelinkt.

"Ik hoef hem niet over te halen om te blijven", drukt Galtier de geruchten de kop in tijdens een persmoment. "Kylian sprak niet na de wedstrijd, maar als je met alle spelers had gesproken waren ze allemaal teleurgesteld. Kylian is een PSG-speler, dat laat hij elke wedstrijd zien. Hij wil succes behalen en de club zo veel mogelijk helpen als hij kan", besluit hij.

Zaterdagmiddag mag PSG zich revancheren voor de uitschakeling. De Parijzenaren spelen de uitwedstrijd tegen Stade Brest, om 21.00.