Ronaldo kan frustratie niet verkroppen en verlaat bank voor laatste fluitsignaal

19-10-2022 23:15 Laatste update: 23:15

Cristiano Ronaldo speelde welgeteld nul minuten tegen Tottenham Hotspur en hij het duidelijk niet verkroppen dat Manchester United zonder hem een waanzinnige pot voetbal op de mat legde. De Portugese sterspeler verliet nog voor het laatste fluitsignaal de bank van The Mancunians en beende zichtbaar gefrustreerd richting de kleedkamer.

Voor aanvang van het duel met The Spurs gaf Erik ten Hag tekst en uitleg over de reservebeurt van Ronaldo. De Nederlandse manager gaf aan voor Marcus Rashford te kiezen, omdat de Engelsman voor meer 'dynamiek' zorgde in het aanvalsspel van Manchester United. Tot nu toe wist de Portugese doelpuntenmachine van weleer welgeteld één keer te scoren in de Premier League.

Gezien het bijzonder overtuigende spel van The Mancunians viel die keuze te billijken. Bij vlagen werd Tottenham Hotspur van het kastje naar de muur getikt. Een 2-0 zege was dan ook het logische resultaat van de verhoudingen op het veld. Achtereenvolgens Fred (via een been) en een heerlijke goal van Bruno Fernandes scoorden.