Heerlijke pegel van Clauss zorgt voor verdubbeling: Frankrijk op 2-0 voorsprong

5 juni om 22:40

Jonathan Clauss heeft Frankrijk op schitterende wijze naar 2-0 geschoten. Kylian Mbappé zorgde wederom voor de assist. Eerder op de aanvond was de nieuwe ster van Real Madrid ook al verantwoordelijk voor de voorzet bij de 1-0.

Hoewel Frankrijk slechts alleen aan de bal is en op zoek is naar veel doelpunten tegen Luxemburg wil het de ploeg van Didier Deschamps niet erg lukken. Na wederom een corner besloten Antoinne Griezmann en Mbappé het over een andere boeg te gooien. De aanvoerder van Les Bleus gaf de kortgenomen corner aan Clauss en die schoot heerlijk raak.

Eerder was het de beurt geweest aan Randal Kolo Muani. De aanvaller van PSG was in stelling gebracht na een geweldige assist van Mbappé. De spliternieuwe aanvaller van Los Blancos snelde langs de Luxemburgse verdediging en leverde een geweldige voorzet af op de vrijstaande Kolo Muani. Hij kopte raak en zo kwam Frankrijk toch nog op voorsprong voor rust.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
woensdag 5 juni 2024
Stadion
Stade Saint-Symphorien
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Visser