Janssen doet openbaring over bizar moment tijdens kampioensfeest met FC Twente

29 maart - 09:05

Theo Janssen was ongelofelijk boos tijdens het kampioensfeest van FC Twente in 2010. De Tukkers wonnen voor het eerst in de geschiedenis de Eredivisie, maar tijdens de busrit was het bier op. Janssen besloot zelf het heft in eigen hand te nemen wat een bizar moment opleverde.

"Dit is voetballend misschien wel de mooiste dag die ik ooit heb meegemaakt", zegt Janssen in Tussen de Palen van Ziggo Sport. "Dit was wel zo bijzonder. Ik sta bij de huldeging helemaal aan de zijkant ergens en net na de wedstrijd zie je mij ook niet meer op het veld."

Eén beeld blijft altijd aan Janssen hangen, namelijk dat hij over de snelweg rent. "Het bier was op een gegeven moment op, toen ben ik met gevaar voor eigen leven op zoek gegaan. Ik vind als je iets voorbereid als club zijnde met een sponsor. Het kan dan niet zo zijn dat je in de bus zit en dat er geen bier meer is. Dat gebeurde en daar was ik heel boos over. Toen ben ik op de snelweg uit de bus gesprongen, bijna onder de bus gekomen, maar wel teruggekomen met een kratje bier."

Het moment in kwestie.