Malen bestempelt Dortmund als favoriet in 'gespannen wedstrijd' tegen PSV

12 maart - 13:38 Laatste update: 13:56

Edin Terzic en Donyell Malen kijken uit naar de return in de achtste finales van de Champions League tussen Borussia Dortmund en PSV. Trainer en speler lieten voorafgaand op de persconferentie hun licht schijnen over de kraker in het Signal Iduna Park.

"PSV heeft een buitengewoon seizoen", zei Terzic over de Eindhovenaren. "Ze verdienen het om in de achtste finales te staan. Ze zijn een tegenstander die het ons niet gemakkelijk gaat maken. We willen laten zien dat we dat wel zijn, klaar voor de volgende stap."

De heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Malen, voormalig PSV’er, scoorde namens Dortmund in het Philips Stadion. "Ik verwacht een spannende wedstrijd", zegt hij. "Is er een favoriet? Zeker, wij spelen thuis. Natuurlijk wil ik het beste bereiken met Borussia Dortmund, maar mijn gevoel bij PSV is heel goed, dus ik denk dat ik weer niet zal juichen als ik scoor. De uitwedstrijd was voor mij heel bijzonder. Ik heb PSV in mijn hart gesloten."

Borussia Dortmund - PSV begint woensdagavond om 21.00 uur in het Signal Iduna Park. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij \. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.