Bosz op zijn hoede voor 'topclub' Go Ahead: 'Kunnen onze borst nat maken'

7 maart - 15:10

Peter Bosz vindt dat PSV 'zijn borst nat kan maken' voor het uitduel met Go Ahead Eagles. Vrijdagavond gaan de Eindhovenaren op bezoek in De Adelaarshorst. Voor de winter noemde Bosz Go Ahead, de huidige nummer zes van de ranglijst, nog een topploeg. Die uitspraak vindt hij zo gek nog niet.

"Als ik nu terugkijk na al die maanden en ze staan zesde, wat, vind ik, voor Go Ahead een unieke prestatie is… Dan was dat misschien nog zo gek niet dat ik zo lovend over die ploeg was", aldus Bosz een dag van tevoren op de persconferentie.

"Ze staan achter de traditionele top drie, AZ en Twente en dan staan zij op de zesde plaats. Dat is voor een club als Go Ahead uniek. Dat kan alleen maar als je goede spelers hebt en een goede trainer en er binnen de club rust is. En dat daar een goede clubleiding is. Dat is op dit moment het geval. Dus we kunnen weer onze borst nat maken."

Go Ahead Eagles – PSV begint vrijdagavond om 20.00 uur. VoetbalNieuws.nl zal vanaf dat tijdstip live verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.