Slecht nieuws voor PSV richting Feyenoord: Saibari is niet beschikbaar voor duel

1 maart - 13:55 Laatste update: 13:55

PSV moet het in de topper tegen Feyenoord stellen zonder Ismael Saibari. De middenvelder moet de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, maar aan de andere kant keert Guus Til wel terug. Over Joey Veerman bestaan ook nog twijfels.

Tegen FC Volendam kwam Saibari voor het laatst in actie voor PSV. Sindsdien zat hij één keer op de bank, maar tegen PEC Zwolle zat hij helemaal niet bij de selectie. Tijdens zijn persconferentie voor het duel met PSV bevestigde Peter Bosz dat de middenvelder niet beschikbaar zal zijn tegen Feyenoord. Hij is niet fit genoeg.

Aan de andere kant keert Guus Til wel terug bij de selectie. Bosz vindt het nog te vroeg om de middenvelder negentig minuten in te zetten, maar Til is wel inzetbaar in de topper. Sinds begin januari ontbrak de middenvelder al bij de Eindhovenaren. Na de gewonnen wedstrijd tegen Almere City had hij wat pijntjes, maar de officiële blessure van Til is nooit bekend gemaakt.

Ook is Joey Veerman een vraagteken voor het duel met Feyenoord. De middenvelder is ziek en moet daarom op vrijdag de training aan zich voorbij laten gaan. 'Het zit Joey niet mee, hij is ziek, het is daarnaast een andere blessure dan voorheen. We zullen morgen afwachten', zei Bosz tijdens zijn persconferentie. Naast Til kan hij ook weer beschikken over een fitte Malik Tillman en Isaac Babadi.