Ten Hag trots op zijn team ondanks verlies: 'We zitten op de juiste weg'

25 februari - 07:41 Laatste update: 10:15

Erik ten Hag is ondanks het 1-2 verlies tegen Fulham positief gestemd over Manchester United. Volgens hem moet er gekeken worden naar het grote geheel en ziet dat er juist zeer rooskleurig uit.

"We hebben gezien dat we het de laatste tijd erg goed deden. Nu hebben we een kleine teleurstelling te verwerken, maar ook vandaag zag je dat we de wedstrijd hadden kunnen winnen. We hadden zelfs moeten winnen omdat we karakter toonden", begint Ten Hag op de persconferentie vol vertrouwen. "We vochten onszelf terug in de wedstrijd. Ik moet het team complimenteren voor het tonen van karakter. We gingen nog voor de overwinning, maar alles glipte uiteindelijk uit onze handen."

Volgens Ten Hag valt het allemaal wel mee hoe slecht United was. "Ik ben niet zo negatief na deze uitslag. Je moet het grote plaatje zien en dat ziet er goed uit. Op sommige plekken staan we voor een inhaalslag. Als er minder blessures zijn, dan is de ploeg meer in balans. Er komen ook veel spelers met een hoop potentie aan. We zitten zeker op de juiste weg", benadrukt de Nederlander.