Nieuws

Boskamp heeft veel vertrouwen in Feyenoord: 'Ik schat de kansen hoog in'

Boskamp heeft veel vertrouwen in Feyenoord: 'Ik schat de kansen hoog in'

25-05-2022 18:15
1

Jan Boskamp is afgereisd naar Tirana om de Conference League-finale tussen Feyenoord en AS Roma bij te wonen. De analist en oud-voetballer schat de kansen van Feyenoord om te winnen hoog in. 

De Europese reis van Feyenoord is dit seizoen opmerkelijk te noemen. Ruim een jaar geleden plaatsten de Rotterdammers zich voor het derde Europese toernooi. Destijds stond Boskamp niet te springen voor het nieuwe toernooi en de kansen van Feyenoord. "Helemaal niks", zegt Boskamp tegenover Feyenoord, geplaatst op de officiële twitterpagina. "Ik weet het nog goed. Je had de eerste wedstrijd tegen Drita, dat was niet om aan te gluren."

Inmiddels heeft Feyenoord afgerekend met Olympique Marseille en treft het Roma in de finale. Boskamp denkt dat Feyenoord de volle buit gaan pakken. "Ik schat de kansen hoog in. Maar je weet ook de manier waarop Roma gaat spelen, of Mourinho ze laat spelen. Dan denk je niet dat het een wereldpartij wordt", geeft Boskamp toe. "Maar ik moet eerlijk zeggen: het interesseert me helemaal niks. Ik hoop alleen dat we winnen", sluit de rasfeyenoorder af.