Nieuws

Vriends: 'Al die dingen bij elkaar geven de Sparta-burger heel veel moed'

Vriends: 'Al die dingen bij elkaar geven de Sparta-burger heel veel moed'

12-05-2022 20:12

Bart Vriends heeft er vertrouwen in dat Sparta Rotterdam volgend seizoen in de Eredivisie zal spelen. De Spangenaren zitten in een verhitte degradatiestrijd, maar staan er na de 2-0-overwinning op PEC Zwolle een stuk beter voor.

Met nog één speelronde te gaan staat Sparta op een veilige vijftiende postitie in de Eredivisie. De overwinning tegen PEC was een hele belangrijke. "Onze supporters die negentig minuten voor lawaai zorgden, al die mensen na afloop van de wedstrijd in extase zien op de tribunes; zó mooi om mee te maken. Ja, al die dingen bij elkaar geven de Sparta-burger heel veel moed, kan ik je verzekeren", zegt Vriends in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Sparta-routinier verwacht dat zijn club zich weet te handhaven. "We zijn er in elk geval op gebrand om vanaf maandag vakantie te hebben", vervolgt hij. "Of ik mijn vakantie al heb geboekt? Ik krijg die vraag al weken. ‘Wat ga je doen?’, ‘Waar ga je heen dit jaar?’ Maar ja, geen mens weet waar we aan toe zijn, hè. Elk scenario is nog denkbaar. Helaas. Ach ja, dat is het lot van een speler uit het rechterrijtje van de Eredivisie", besluit Vriends.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!