Nieuws

PSG-captain spreekt zich uit: 'Ik wil hier voor de rest van mijn leven blijven'

PSG-captain spreekt zich uit: 'Ik wil hier voor de rest van mijn leven blijven'

25-04-2022 12:07 Laatste update: 12:25

Marquinhos sluit niet uit dat Paris Saint-Germain zijn laatste club wordt in zijn carrière. De verdediger is bij de Parijzenaren uitgegroeid tot aanvoerder en sluit zijn loopbaan maar wat graag af in de Franse hoofdstad.

"Op dit moment wil ik de club niet verlaten", vertelt hij aan Canal +. "Aan het begin was er een tijd dat ik wel weg wilde, maar sindsdien ben ik hier op mijn plek. Het is dan ook mijn wens om te blijven."

Nadat Marquinhos in 2013 overkwam van AS Roma is hij niet meer weg te denken uit de PSG-basis. De Braziliaans international (67 interlands) benadrukt op zijn plek te zijn bij de kersverse landskampioen. "We weten hoe het gaat in het voetbal. Als je goed presteert en sterk speelt, heb je het verlangen om langer te blijven."

Toch houdt de altijd nog maar 27-jarige centrumverdediger een kleine slag om de arm. "Soms kunnen dingen veranderen en wil de club niet meer verder met je. Zo heb ik dat meegemaakt in het verleden. Ik zou graag in Parijs willen blijven. Het past perfect bij me en ik ben hier erg gelukkig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!